2019-10-15 16:47

Trump continuă demiterile: l-a dat afară și pe șeful vămilor

 |  10:50
Trump continuă demiterile: l-a dat afară și pe șeful vămilor

Preşedintele american, Donald Trump, l-a demis luni si pe şeful interimar al Agenţiei pentru imigraţie şi vămi (ICE), Daniel Ragsdale, din administraţia Obama, dupa ce anterior a eliberat-o din functie pe ministra interimară a Justiţiei, Sally Yates, ce provenea tot din administraţia Obama.

Potrivit AFP, secretarul Securităţii Interne, John Kelly, a anuntat ca Thomas Homan, cel care preia conducerea ICE în locul lui Daniel Ragsdale, "va lucra la aplicarea legilor noastre privind imigraţia pe teritoriul SUA, în conformitate cu interesul nostru naţional".

Tot luni, preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a destituit-o din funcţie pe ministra interimară a Justiţiei, Sally Yates, ce provenea din administraţia Obama, la câteva ore doar după ce aceasta a exprimat refuzul de a apăra în instanţe ordinul executiv prezidenţial de vineri privind interzicerea intrării pe teritoriul SUA a cetăţenilor din şapte state majoritar musulmane şi a refugiaţilor, anunță Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray