2020-07-14 04:23

Trump e NEMULȚUMIT: ”NATO este fantastică, dar ajută mai mult Europa”

 |  14:50
Trump e NEMULȚUMIT: ”NATO este fantastică, dar ajută mai mult Europa”

NATO îi ajută "mai mult" pe europeni decât pe americani, a afirmat vineri Donald Trump, la conferinţa de presă organizată în comun cu cancelarul german, Angela Merkel, aflată în vizită la Washington.

"NATO este fantastică, dar ajută mai mult Europa decât ne ajută pe noi", a declarat preşedintele american, citat de AFP și preluat de Agerpres. În același timp, la Bruxelles se desfăşura o reuniune a miniştrilor de Externe din ţările membre ale Alianţei Nord-Atlantice.

Liderul de la Casa Albă doreşte în special ca aliaţii săi din NATO să îşi majoreze contribuţia fianciară."Celelalte ţări ar trebui să plătească mai mult. Nu vorbesc doar de Germania. Celelalte ţări ar trebui să plătească mai mult. Apărăm Europa şi, totuşi, noi plătim cu mult mai mult decât restul lumii", a adăugat Donald Trump.Liderul de la Casa Albă a îndemnat ţările membre ale Alianţei Nord-Atlantice, înfiinţată în 1949 la iniţiativa Statelor Unite, să îşi respecte angajamentul asumat în septembrie 2014, de a aloca 2% din PIB pentru apărare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-28Parerea ta...

FREACA MENTA
28 Apr 2018

CHELTUITI MAI MULT . DAR SI FURATI CU HOTI TOATE RESURSELE SI CETATENI SCLAVI MODERNI AI BANCILOR , CE I-ATI FACUT PE CETATENI STATELOR , PRIN CARE VA PLIMBATI . NE-ATI DISTRUS TOATA ECONOMIA SI LUAT RESURSELE TARI , BANCI , GAZE , PETROL , APA , ELECTRICITATE , AGRICULTURA , REDEVENTE INFIME , CU AJUTORUL TRADATORILOR NOSTRI , SAU GUVERNANTI , TOT CE SE PUTEA LUA . IN SCHIMB FACETI HIRTI DOLARI IN NESTIRE FARA ACOPERIRE . SI UITE ASA ZICETI CA CHELTUITI CU ALTI . DAR SI II PRIMITI PE MAFIOTI CARE AU FURAT DE LA NOI DIN TARA SI LE DATI SI CETATENIE . UDREA , BICA , COCOS , BORCEA , HAISAM , ETC . VOI VORBITI , CARE CU SOFTURILE VOASTRE DE POLUARE , ATI INSELAT SI PACALIT MILIOANE DE CETATENI CORECTI , CARE AU PLATIT CINSTIT . MINCIUNILE VOASTRE .
ANONIM
29 Apr 2018

CIRCARILOR , CU VIETILE OAMENILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz