2019-10-15 04:35

Trump încurajează BOICOTUL în cazul companiei Harley-Davidson

 |  10:34
Trump încurajează BOICOTUL în cazul companiei Harley-Davidson

Preşedintele american, Donald Trump, a declarat că este „minunat” că lumea ar putea să boicoteze Harley-Davidson dacă firma va muta producţia de motociclete în afara SUA, scrie CNN.

„Mulţi posesori de motociclete Harley Davidson plănuiesc să boicoteze compania dacă producţia se va muta în străinătate. Minunat! Majoritatea celorlalte companii vin în direcţia noastră, inclusiv competitorii Harley. O mişcare foarte proastă! SUA vor fi în curând la acelaşi nivel, chiar mai bine”, a afirmat Trump pe Twitter.

Comentariile lui Trump vin după ce preşedintele a primit membrii „Bikers for Trump”, o grupare de motociclişti care îl susţin pe Trump, la clubul său de golf din Bedminister, New Jersey, în weekend.

Tensiunile dintre Trump şi Harley-Davidson au început când Trump a impus taxe pentru importurile de oţel şi aluminiu pentru a încerca să susţină producţia internă. Uniunea Europeană a răspuns prin a promite să crească taxele pentru mai multe bunuri importate din SUA, inclusiv pentru motocicletele Harley.

Harley a comunicat că poate pierde până la 100 de milioane de dolari pe an şi a promis că îşi va muta o parte din producţie în afara SUA pentru a evita taxele impuse de UE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-13Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Aug 2018

ha ha e tare de tot subiectul....si anume ce conteaza maimult la o firma patriotismul sau profitul.........precum se vede din avion conteaza profitul..........ptr ca daca vrei sa vinzi motociclete in tari cu PIB mic cum este Thailanda trebuie sa produci acolo cu forta de munca locala ceea ce inseamna ca nu vei putea sa vinzi motociclete MADE IN USA ptr ca sunt prea scumpe//dar pe de alta parte daca renunti la piata americana vei pierde profitul pe care-l faceai acolo-USA si cANADA au peste 300milioane de oameni pe care-i vei pierde de clienti-plus partea a doua ca chinezii abia asteapta sa intre vreun tampit din USA pe piata asiatica ca imediat vor aparea clonele chinezesti MADE IN CHINA care te vor distruge imediat....in loc de HArley Davidson o sa se numeasca Pingo-Bingo-Bango o sa arate 99% la fel si osa coste un sfert de pret...iar HArley-Davidson Thailanda o sa stea cu marfa in depozite ca prostii
BAI TANTALACHE
15 Aug 2018

AI INTRAT CU RACHETELE , IN LEGIUNEA 3 ROMANA , CU ORIGINI DIN SIRIA SI PALESTINIANA . LE DAI MINCARE SI APROVIZIONARE DE LA TIGANI LUI STANESCU SI VILCOV . ACOLO SE FACEAU CELE MAI MULTE FURTURI DE ANIMALE CU CONCURSUL AUTORITATILOR . FINII ARABI A LUI IORDACHE SE INVIRTE IN JURUL OAMENILOR TAI . SA VEZI CIND RAMII FARA SECRETE SI RACHETE . SINTETI IN OLTENIA BAZA SOVIETICA SI INDOCTRINATI , 50 ANI . ATI LUAT LOCUL LOR , FARA SA CERETI VOIE . TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray