2019-10-17 13:32

Trump - Kim Jong sau care-i mare tare în BUTOANE. Replică pe măsură a liderului de la CASA ALBĂ

 |  10:13
Trump - Kim Jong sau care-i mare tare în BUTOANE. Replică pe măsură a liderului de la CASA ALBĂ

Preşedintele Statelor Unite Donald Trump a afirmat că butonul său nuclear este mai mare şi mai puternic decât cel al liderului nord-coreean Kim Jong un, în replică la afirmaţia acestuia din urmă conform căreia are tot timpul pe birou butonul nuclear, conform News.ro.

"Liderul nord-coreean Kim Jong un tocmai a declarat că butonul nuclear este tot timpul pe biroul său. Să-i transmită vă rog cineva din regimul său vlăguit şi înfometat că şi eu am un buton nuclear, dar este unul mai mare şi mai puternic decât al său, iar butonul meu funcţionează", a scris Trump pe Twitter.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat că butonul nuclear se află pe biroul său în permanenţă, astfel că SUA nu vor "putea să înceapă un război". Într-un discurs televizat, el a spus că întreg teritoriul american se află în raza de acţiune a armelor nucleare nord-coreene: "Este o realitate, nu o ameninţare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-03Parerea ta...

ANONIM
03 Ian 2018

Ați remarcat totuși că biologii ar fi descoperit "fuziunea nucleară" , fizicienii neanunțând însă o astfel de "descoperire" , ci numai cercetări ?
MAFIOTII FSN
03 Ian 2018

am observat ca o gramada de mafioti-cocalari din Romania au aceeasi tunsoare model Kim Jong2953
LEVST.
03 Ian 2018

Iranienii au cerut moartea ayatollahului Khamenei si reinstaurarea monarhiei. (...)---------_____-------Iranul este unul dintre cei 5 membri fondatori ai OPEC-ului(1960), are cele mai mari rezerve de petrol DUPA arabia Saudita si produce, (extrage) petrol la nivel masiv(locul 3 dupa AS si Irak), insa ca si Irak-ul, este republica, adica o coruptie fantastica, dar tinuta f. la secret de guvern...Cam aceiasi situatie si in Venezuela, care are rezerve impresionante si chiar un plus, cea mai buna calitate de petrol, republicile insa, au distrus aceste tari, pentru exact motivul pe care l-am spus -initial- in cartea "Religiile..."), anume ca un presedinte de tara este -in ascuns, sau fatis- pionul unui grup de interese, el vine pentru max. 10 ani si vine cu o cohorta de capuse flamande care-si vor face plinul(***) ,fara exceptie, pe cand Monarhia este singura care permite dezvoltare economica continua, generala si pentru toata lumea, iar stabilitatea politica este permanenta...Pana la urma acest nebun de la "butoanele", NK, o sa sfarseasca ca si ceausescu, iara daca se grabeste si chiar porneste un razboi, va fi vai de el, si -din pacate- va fi vai si de alte sute de mii de n. koreeni(*** -la care trebuie adugat ca fiecare vine cu "arhitectura" sa , de unde in timp, nu exista nicio continuitate a dezvoltarii economice, ci este sincopanta, mai mult, acestia fura nu numai ce se produce in timpul lor, dar fura si ce a mai ramas de la cei dinainte, si indatoreaza tara si pe viitor-DEZASTRU, asta este numele lor! Republica NU este pentru orice natie, a devenit f. clar!)
LEVST.
03 Ian 2018

Rezervele valutare ale Romaniei scad de la an la an (...)Miercuri , 03 ianuarie, 2018_____--------_____ Si-garantat, urmeaza un nou imprumut, care va fi "platit" de conducerile viitoare, asa cum si acele conduceri, vor face in contul altora...Daca mai apuca, /Romania e pe duca... Si este pe duca pentru ca este vanduta -in fel si chip- de pres-edinte, parlament si guvern, care -de ochii lumii, de show-isi scot ochii unul la altul, insa toti fura cum nu cred ca s-a intamplat vreodata, in orice tara de pe lume....Sute de milioane de euro se scurg/anual(in salarii, pensii, bonusuri, diverse "facilitati", etc.), in buzunarele a cel mult 10 mii de indivizi, actuali politicieni si sefi in administratie, alaturi de garniturile trecute...
BABICU
04 Ian 2018

Sa ne batem in "butoane" ... piticul crede ca el are butonul cel mai mare ... Intre timp la rrrromanika pramatiile, care conduc din palate, nu reusesc sa se trezeasca din aburii petrecerilor bahice, pe care le numesc "Sarbatori" si continua bakanalele ...
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray