2019-10-23 05:35

TRUMP nu se lasă! Decizia care îi va scoate din minți pe MEXICANI

 |  22:08
TRUMP nu se lasă! Decizia care îi va scoate din minți pe MEXICANI

Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat miercuri ordonanţa executivă care prevede construirea unui zid la frontiera cu Mexicul, relatează presa americană, citată de Mediafax. Donald Trump a emis ordonanţa prezidenţială în cursul unei ceremonii desfăşurate la Departamentul pentru Securitatea Internă.

Noul preşedinte a transmis că va lua măsuri de reducere a fondurilor federale pentru autorităţile statale şi regionale care nu iau măsuri ferme de combatere a imigraţiei.

Donald Trump: Construcţia zidului de frontieră începe în câteva luni. În final, Mexicul va plăti 

Lucrările pentru construirea zidului la frontiera Statelor Unite cu Mexicul vor începe în "câteva luni", iar costurile vor fi suportate în final de Guvernul mexican, afirmă preşedintele american, Donald Trump, într-un interviu acordat postului ABC

 

Mexicul va plăti toți banii pentru ZID!

"În final, lucrările vor fi suportate de Mexic, aşa cum am spus permanent. Mexicul va plăti zidul în proporţie de sută la sută", a declarat Donald Trump.

Noul lider de la Casa Albă a confirmat că lucrările de construcţie a zidului de frontieră vor fi suportate iniţial de Statele Unite.

"Dar lucrările vor fi rambursate ulterior din orice tranzacţie comercială am avea cu Mexicul. Pot să spun doar că se va plăti. Va fi într-o formă, poate într-o formă complicată. Ceea ce fac este benefic pentru Statele Unite. Va fi foarte benefic şi pentru Mexic. Vrem un Mexic foarte stabil şi solid", a precizat Donald Trump.

"Lucrările vor începe în câteva luni, imediat ce vom putea din punct de vedere fizic. Eu aş spune în câteva luni. Planificarea va începe imediat", a spus Donald Trump, subliniind că discuţiile cu Mexicul vor începe curând.

Mexicul a transmis în mod repetat că nu va finanţa construcţia zidului de frontieră dorit de Administraţia Donald Trump pentru limitarea imigraţiei, a contrabandei şi traficului de droguri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

CANTARINA
26 Ian 2017

NU REZISTI PANA LA FINALUL MANDATULUI BAI BALOSULE. SI LASA VIAGRA CA NUMAI MERGE. FACI INFARCT SI FUFA SE MARITA. CAT DESPRE MEXICANI MA GANDESC CA AI NEVOIE DE CINCI MANDATE CA SA TERMINI GARDUL. ORI TU ESTI FLESCAIT DE- ACUM.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray