2019-10-23 13:24

Trump nu va mai răspunde întrebărilor lui Mueller, anunţă Giuliani

 |  09:41
Trump nu va mai răspunde întrebărilor lui Mueller, anunţă Giuliani

Donald Trump nu va mai răspunde unor întrebări ale procurorului special Robert Mueller, care anchetează cu privire la un amestec al Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016 şi o eventuală complicitate între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Moscova, a anunţat avocatul său Rudy Giuliani, relatează Reuters.

Donald Trump a răspuns la sfârşitul lui noiembrie la o serie de întrebări ale lui Robert Mueller.

Rudy Giuliani, care conduce echipa de avocaţi ce apără interesele preşedintelui american, a precizat miercuri că nu a avut vreun contact cu procurorul special de la Crăciun.

Robert Mueller a fost desemnat în mai 2017 procuror special însărcinat să supervizeze ancheta cu privire la legături dezvăluite între apropiaţi ai Guvernului rus şi membri ai echipei de campanie a miliardarului republican.

MUeller a fost desemnat după destituirea, în martie 2017, a fostului director FBI James Comey, care conducea ancheta la acea vreme.

Procurorul Mueller şi-a continuat ancheta - pe care Trump o denunţă neîncetat drept o ”vânătoare de vrăjitoare” - supervizat de numărul doi la Departamentul Justiţiei Rod Rosenstein.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray