2019-10-20 03:48

Trump rămâne fără alt om de bază. Cine l-a PĂRĂSIT pe președintele SUA

 |  15:55
Trump rămâne fără alt om de bază. Cine l-a PĂRĂSIT pe președintele SUA

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat o nouă plecare din administraţia sa, cea a secretarului internelor, Ryan Zinke, un personaj foarte controversat, ale cărui atribuţii aveau legătură în special cu parcurile naţionale şi chestiunile legate de populaţia indigenă.

„Secretarul internelor @RyanZinke va părăsi Administraţia la finalul acestui an după ce a activat pentru o perioadă de aproape doi ani. Ryan a făcut multe în timpul mandatului său şi vreau să-i mulţumesc pentru serviciul adus naţiunii”, a scris Trump pe contul său de Twitter.

Anunţul lui Trump vine la câteva ore după ce tot el a transmis că l-a numit pe Mick Mulvaney în poziţia de şef de cabinet interimar al Casei Albe, pentru a-l înlocui pe generalul John Kelly.„Administraţia Trump va anunţa un nou ministru al internelor săptămâna viitoare”, a adăugat Trump, care nu a menţionat vreun motiv al plecării lui Zinke.

Ryan Zinke, fost parlamentar de Montana, a fost criticat pentru cheltuielile excesive. Între altele, Zinke a renovat trei uşi din biroul său, plătind 75.000 de dolari.Această nouă plecare este doar una dintr-un lung şir de remanieri în administraţia Trump, care nu încetează să fie reorganizată. În mai puţin de două zile, preşedintele american a numit un nou secretar al justiţiei, o înlocuitoare a lui Nikki Haley în postul de ambasadoare americană la ONU şi un şef de cabinet interimar la Casa Albă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray