2020-08-15 23:48

Trump s-a RĂZGÂNDIT: Poartă discuții pentru summit-ul cu Coreea de Nord

 |  20:59
Trump s-a RĂZGÂNDIT: Poartă discuții pentru summit-ul cu Coreea de Nord

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat, vineri seară, că SUA poartă “discuţii foarte productive” cu Coreea de Nord pentru restabilirea summitului dintre cele două state. Anunțul făcut pe Twitter de liderul de la Casa Albă vine după ce joi a anulat întrevederea cu liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat, vineri seară, că SUA au avut 'discuţii productive' despre desfăşurarea summitului din 12 iunie cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un. Totul, la numai o zi după ce a anulat întâlnirea, invocând 'ostilitatea făţişă' a Phenianului.

"Avem discuţii foarte productive cu Coreea de Nord privind restabilirea summitului care, dacă se va întâmpla, va rămâne probabil în Singapore, la aceeaşi dată, 12 iunie, şi, dacă va fi necesar, va fi prelungit şi după această dată”, a scris Trump pe Twitter.

Joi, Donald Trump a anunţat că anulează summitul cu preşedintele nord-coreean, Kim Jong Un, care era planificat pentru data de 12 iunie, la Singapore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz