2019-07-19 15:49

Trump se va întâlni cu Putin la Helsinki

 |  16:09
Trump se va întâlni cu Putin la Helsinki

Summitul între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin va avea loc la Helsinki, potrivit postului de televiziune favorit al locatarului Casei Albe, Fox News, scrie Reuters.

Trump a anunţat miercuri că Helsinki, capitala finlandeză este avută în vedere în vederea summitului. Cele două ţări intenţionează să dezvăluie joi, în mod oficial, data şi locul întâlnirii liderilor lor.

Diplomaţi de rang înalt ruşi şi americani urmează să se întâlnească pentru a pregăti summitul, a anunţat joi Moscova, scrie The Associated Press.

Şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov urmează să se întâlnească cu secretarul de Stat Mike Pompeo în două săptămâni, a anunţat joi adjunctul său Serghei Riabkov. Moscova a prezentat deja o propunere cu privire la detaliile reuniunii şi aşteaptă răspunsul Washingtonului, a precizat el.

Trump a declarat miercuri pentru presă că probabil se va întâlni cu Putin în cursul unui turneu în Europa, în iulie. El a citat Helsinki şi capitala austriacă Viena drept posibile locuri ale întâlnirii şi a precizat că urma să fie ţinut la curent în acest sens de consilierul său pe probleme de securitate naţională John Bolton, care a efectuat miercuri o vizită la Moscova în vederea pregătirii summitului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-28Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
29 Iun 2018

BASTANI MAI PUN DE O PALINCA SI INPARTE LUMEA PENTRU INCA 20 - 30 - 50 ANI . IAR LA NOI SA EVAPORAT 100 - 200 MILIARDE EURO , PLUS REZERVELE TARI PENTRU TOTDEAUNA
LEGILE LOR
01 Iul 2018

VORBESC SI EI DE O GAGICA , DOUA , TREI , CARE SA LE INPARTA INTRE EI . ADICA SOARTA POPOARELOR .
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray