2020-02-26 00:35

TRUMP și frații săi, suspectați de EVAZIUNE FISCALĂ. Autoritățile din statul New York au declanșat o ANCHETĂ

 |  10:35
TRUMP și frații săi, suspectați de EVAZIUNE FISCALĂ. Autoritățile din statul New York au declanșat o ANCHETĂ

Serviciul impozitelor din statul New York a deschis o anchetă după ce ziarul New York Times (NYT) a dezvăluit informaţii potrivit cărora Donald Trump ar fi primit peste 400 de milioane de dolari de la părinţii săi, în parte prin manevre de evaziune fiscală, relatează AFP, preluată de News.ro.

Informaţiile dezvăluite de cotidian au fost dezminţite de un avocat al preşedintelui american şi de o purtătoare de cuvânt a Casei Albe.

Citând declaraţii de impozite şi documente financiare confidenţiale, cotidianul afirmă că, din tinereţe şi până în prezent, fostul magnat în domeniul imobiliar a beneficiat, la fel ca și cei patru fraţi şi surori, de venituri provenind din imperiul imobiliar al tatălui său, Fred.

Suma totală a acestor venituri este echivalentă cu 413 milioane de dolari în prezent, potrivit NYT.

Potrivit cotidianului, Donald Trump a primit, de la vârsta de trei ani, 200.000 de dolari pe an (în dolari actuali), iar la opt ani el era milionar.

În urma publicării acestor informaţii, serviciul de impozite al statului New York ”trece în revistă acuzaţiile din artocilul New York Times într-o anchetă cu privire la averea preşedintelui american.

Un avocat al lui Trump, Charles Harder, citat de NYT, a catalogat drept ”100% false” acuzaţiile de fraudă şi evaziune fiscală.

”Preşedintele nu este, practic, implicat în aceste afaceri. (Ele) au fost gestionate de către alţi membri ai familiei Trump, care nu erau experţi şi care depindeau întru totul de profesionişti în vârstă (...) pentru a se asigura de respectarea deplină a legii”, a declarat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

ANONIM
03 Oct 2018

LA noi SASUL este de neatins Afacut evaziune fiscala la greu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine