2020-06-05 20:56

Trump și Putin, DISCUȚII de ultimă oră despre un nou ACORD NUCLEAR

 |  20:56
Trump și Putin, DISCUȚII de ultimă oră despre un nou ACORD NUCLEAR

Președintele american Donald Trump a discutat vineri, timp de mai bine de o oră, cu omologul său rus Vladimir Putin, printre subiectele abordate fiind posibilitatea unui nou acord nuclear, denuclearizarea Coreei de Nord și situația politică din Venezuela, a informat Casa Albă, potrivit Reuters.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, le-a spus jurnaliștilor că Trump și Putin au vorbit despre posibilitatea semnării unui nou acord nuclear - multilateral, între Statele Unite, Rusia și China - sau a prelungirii actualului tratat nuclear strategic dintre SUA și Rusia.   

Sanders a precizat că discuția telefonică a durat mai mult de o oră și a atins în treacăt și ancheta procurorului special Robert Mueller asupra ingerinţelor Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. Potrivit purtătoarei de cuvânt, chestiunea a fost abordată în contextul că investigația s-a încheiat.

  „Au discutat despre un acord nuclear, atât despre unul nou sau o posibilă extindere, și despre posibilitatea de a avea discuții și cu China despre acest lucru”, a explicat Sarah Sanders.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mai 2019

Europa cu cine e ? ca nu mai intelege nimeni nimic...Austriecii si Germania sunt cu Putin si RUSIA...doua tari capitaliste care tin cu comunistii si islamistii adica vor sa faca haos in toata Europa si sa distruga NATO
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine