2020-06-07 00:13

TRUMP vrea să creeze o "Forță Spațială", ca ramură a forțelor armate ale SUA

 |  11:19
TRUMP vrea să creeze o "Forță Spațială", ca ramură a forțelor armate ale SUA

Recent, președintele SUA, Donald Trump, într-un discurs ținut în fața personalului militar de la baza militară aeriană Marine Corps Miramar din San Diego, statul California, a declarat că noua sa strategie națională consideră spațiul ca fiind un domeniu de război, la fel ca pământul, aerul și marea.

"Avem Forțele Aeriene, o să avem și Forțele Spațiale. Am spus că poate avem nevoie de o nouă forță militară. O voi numi Forța Spațială. La început, nu era un plan concret, dar consider acum că este o idee extraordinară, să creăm o Forță Spațială", a declarat președintele Trump. Totodată acesta a mai precizat că SUA va conduce, din nou, cursa spațială, mai notează space.com.

"Membrii serviciului nostru militar vor fi esențiali pentru a ne asigura că America va continua să fie prima pe drumul către stele. Și aici vorbesc despre cel mai mare efort militar de la Ronald Reagan încoace, fiind și una dintre cele mai mari investiții de acest fel din istoria poporului nostru", a declarat președintele SUA. Trump a spus, în fața a mii de soldați, că guvernul său va acorda cea mai mare majorare a salariilor din ultimii zece ani, fiind aplaudat la scenă deschisă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine