2020-07-11 12:12

Trusele de test COVID-19 vietnameze au primit sigiliul de aprobare al UE

 |  09:01
Trusele de test COVID-19 vietnameze au primit sigiliul de aprobare al UE

Seturile de test COVID-19 produse în Vietnam au fost aprobate recent de către Marea Britanie și UE. Phan Quốc Việt, directorul general al Vi Corporation, a făcut anunțul în urmă cu 24 de ore, reliefând astfel efortul comun dintre companie și Universitatea Medicală Militară care a debutat pe 5 martie.

Un kit cuprinzând 50 de teste separate care pot fi teoretic utilizate pentru SARS-CoV-2 pe 50 de persoane, îndeplinește toate criteriile privind sensibilitatea, specificitatea și exactitatea la virus, stabilite de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Perioada completă pentru testul RT-PCR pentru da un rezultat, negativ sau pozitiv pentru SARS-CoV-2, este de numai două ore.

Costurile de producție au fost finanțate de Ministerul Științei și Tehnologiei, astfel încât prețul fiecărui kit rămâne la 400.000-600.000 VND (aproximativ 25,59 USD) pe test. În timp ce Regatul Unit a părăsit oficial UE la 31 ianuarie a acestui an, cadrul legal farmaceutic al UE este încă aplicabil în Marea Britanie până la sfârșitul anului 2020.

Vietnamul a precizat că, după ce a primit marcajul CE de la Departamentul de Sănătate și Asistență Socială din Marea Britanie, în conformitate cu Directiva 98/79 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 27 octombrie 1998 privind dispozitivele medicale de diagnostic in vitro, compania din Marea Britanie - Partenerul de bază Redcliffe Bioscience Holdings Limited a fost selectat ca distribuitor autorizat pentru a vinde produsele în Marea Britanie, India, Mexic, SUA și anumite țări europene.

Acesta a spus că un milion de kituri de testare vor fi furnizate lunar pentru aceste țări.

În martie, 20 de țări au început negocierile pentru cumpărarea kiturilor de testare din Vietnam. Oficialii vietnamezi a spus că s-au îndeplinit deja ordinele de export pentru 4.000 de kituri de testare pentru Iran și 300 pentru Ucraina. Việt Á Corp a spune că ar putea produce 10.000 de truse de testare pe zi și chiar poate furniza o producția de trei ori mai mare, pentru a răspunde cerințelor interne și de export.

Metoda de diagnostic RT-PCR este metoda de testare recomandată la nivel internațional. Testele rapide care oferă rezultate în decurs de 10-15 minute au fost considerate a fi mai puțin exacte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-22Parerea ta...

MUNCA TE SALVEAZă
22 Apr 2020

Guvernul Orban se mișcă foarte rapid si foarte hotărât pe o munca disciplinata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz