2019-08-19 04:36

Turcia: Cel puţin 20 migranţi, printre care şi copii, au murit după ce camionul în care se aflau s-a răsturnat într-un canal

 |  14:11
Turcia: Cel puţin 20 migranţi, printre care şi copii, au murit după ce camionul în care se aflau s-a răsturnat într-un canal

Cel puţin 20 migranţi, printre care şi copii, au murit după ce camionul în care se aflau s-a răsturnat, duminică, în vestul Turciei, în provincia Izmir, a anunţat agenţia Anadolu, citată de Reuters.

Potrivit imaginilor prezentate de Anadolu, camionul s-a prăbuşit de pe o autostradă într-un canal de irigaţie, după ce a trecut de trecut prin parapet, scrie news.ro.

Potrivit agenţiei private Demiroren, numărul morţilor se ridică la 22, fiind înregistraţi şi mulţi răniţi.

Nu se cunoaşte încă naţionalitatea migtanţilor.Accidentul s-a petrecut pe o autostradă, între oraşele Aydin şi Izmir. Sâmbătă, un alt accident grav în care au fost implicaţi migranţi s-a petrecut în Grecia.

Cel puţin unsprezece persoane au murit, după ce un camion şi o autoutilitară s-au ciocnit pe o şosea din Grecia. Accidentul a fost urmat de un incendiu.

Cele mai multe victime au decedat după ce autovehiculele au fost cuprinse de flăcări.

MAE a anunţat că se fac verificări pentru a stabili dacă printre victimele accidentului din Grecia se află şi cetăţeni români.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray