2020-06-07 00:39

Turcia: Uciderea a doi poliţişti a fost revendicată de teroriştii din PKK

 |  19:13
Turcia: Uciderea a doi poliţişti a fost revendicată de teroriştii din PKK

PKK, o organizaţie teroristă kurdă, a anunţat miercuri că se face vinovată de uciderea a doi poliţişti din Turcia. Teroriştii kurzi susţin că au răzbunat astfel persoanele care şi-au pierdut viaţa într-un atac terorist produs la începutul acestei săptămâni.

O organizaţie teroristă kurdă, Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), a revendicat asasinarea a doi poliţişti turci în apropiere de frontiera cu Siria. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Internet, aripa armată a PKK, Forţele de Apărare ale Poporului,  a precizat că bărbaţii au fost ucişi ca represalii la atentatul sinucigaş care a omorât 32 de persoane la Suruc, un oraş din sudul Turciei. Cadavrele celor doi poliţişti au fost descoperite într-un apartament din orașul Ceylanpinar, la granița cu Siria. Aceştia fuseseră împuşcaţi în cap.

Autorităţile turce au pus atacul de la Suruc pe seama unui membru al organizaţiei teroriste Statul Islamic, activă în Siria, Irak şi Libia. Conform Agerpres, acesta s-ar fi alăturat jihadiştilor în urmă cu două luni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine