2020-05-29 11:13

Turcii, sfătuiți să evite călătoriile în Rusia

 |  13:59
Turcii, sfătuiți să evite călătoriile în Rusia

Conflictul dintre Turcia și Rusia nu pare să se oprească. După ce rușii au anunțat că nu mai oferă vize turcilor, Ministerul de Externe al Turciei îi sfătuiește pe cetățenii săi să evite călătoriile în țara rusă.

"În contextul evenimentelor care au avut loc în ultimele zile în relaţiile dintre Turcia şi Federaţia Rusă, din 24 noiembrie 2015 se constată probleme pentru cetăţenii turci în ceea ce priveşte deplasările şi şederea în Federaţia Rusă. Până la clarificarea situaţiei, ar fi util ca cetăţenii noştri să nu călătorească în această ţară dacă nu este absolut necesar", se spune într-un comunicat plasat pe site-ul diplomaţiei turce, citat de Stiripesurse.ro.

Vineri, şi MAE al Federaţiei Ruse le-a 'recomandat' cetăţenilor ruşi să evite călătoriile în Turcia, iar celor care se află deja pe teritoriul turc să revină cât mai repede în ţară. De asemenea, agenţia federală pentru turism, Rosturism, le-a recomandat operatorilor din domeniu să retragă de la vânzare pachetele turistice cu destinaţia Turcia, atenţionând cu penalizări la adresa acelor operatori care vor continua să le comercializeze.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-28

In legatura cu acest articol...

Rusia-Turcia. Sancțiuni economice

Rusia le recomandă cetățenilor ei să se întoarcă din Turcia

Turcia pierde turiștii ruși. Moscova nu pornește război, ci umblă la pușculiță

Putin ameninţă Turcia: Incidentul cu avionul va avea consecinţe serioase
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine