2020-02-29 01:59

Ucraina face economie de gaz: Capitala Kiev, fără apă caldă până în luna octombrie

 |  23:01
Ucraina face economie de gaz: Capitala Kiev, fără apă caldă până în luna octombrie

Autorităţile ucrainene din Kiev au anunţat că apa caldă va fi întreruptă până în luna octombrie. Măsura are ca obiectiv economisirea de gaz pentru perioada de iarnă.

Compania privată Kievernergo, controlată de cel mai puternic om de afaceri al Ucrainei, Rinat Ahmetov, a anunţat luni că apa caldă va fi oprită în capitala Kiev până la începutul lunii octombrie. „Toate centraleletermice sunt debranşate de la aprovizionarea cu gaze începând din 4 august”, se arată într-un comunicat al companiei ucrainene.

Anterior, Vitali Kliciko, primarul oraşului, a precizat că întreruperea apei calde va dura până în octombrie, informează Mediafax. „Suntem obligaţi să renunţăm la apa caldă pentru a acumula gaze în depozite pentru perioada de iarnă. Sper că locuitorii vor înţelege”, a declarat fostul campion mondial la box. Potrivit lui Dmitro Noviţki, însărcinat cu serviciile comunale, apa caldă ar putea reveni pe 15 octombrie. „Dacă nu vom începe să economisim acum gaze, vom avea mari probleme la iarnă”, a mai spus acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-04Parerea ta...

DAR GENEREAZA
04 Aug 2014

un paradox: opreste alimentarea cu apa calda pana in octombrie, dar trebuie sa te speli, sa gatesti cu apa calda, incalzita la aragaz...cu gaz, nu?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine