2020-07-10 14:35

ULTIMA ORĂ: Atac armat într-un centru comercial din Munchen

 |  20:03
ULTIMA ORĂ: Atac armat într-un centru comercial din Munchen

Cel puțin șase persoane au murit și alte zeci sunt rănite după un atac armat la un centru comercial din Munchen, Germania, anunță Reuters. Politia locala nu a oferit deocamdata informatii cu privire la autorul focurilor de armă, scrie The Independent.

UPDATE

Un individ a deschis focul în centrul comercial Olimpia, în apropierea stadionului formaţiei Bayern. Acolo a fost declanşată o operaţiune de mare amploare a forţelor de ordine. Între timp au apărut informaţii despre ale focuri de armă care s-ar fi auzit în alte două locuri din oraş. Ministrul de Interne al Bavariei a confirmat faptul că au murit 3 oameni.

Într-un mesaj pe contul său de Twitter, poliţia germană le cere oamenilor să evite locurile publice din Munchen. "Situaţia este confuză".

Presa germană vorbeşte despre încă un atacator în oraş. Suddeutsche Zeitung scrie că o a doua opraţiune a poliţiei ar avea loc în centrul oraşului, în Piaţa Stachus.

Reuters transmite că poliţia a confirmat moartea mai multor persoane. Deocamdată nu s-a există o estimare oficială a numărului răniţilor. În presa germană, numărul morţilor variază între 10 şi 15.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-22

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ISTORIA SE RAZBUNA
22 Iul 2016

AI DISTRUS EUROPA SI PACEA LUMI , ANGELICA . STRINGE-I LA SIN . AI ZIS CA II GARANTEZI SI AI NEVOIE DE EI .
DARIUS
22 Iul 2016

merkel terorista nr 1 a planetei trebuie linsata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz