2020-08-12 12:39

ULTIMA ORĂ: Comisia Europeană cere INTERZICEREA intrărilor în UE

 |  18:07
ULTIMA ORĂ: Comisia Europeană cere INTERZICEREA intrărilor în UE

Ursula von de Leyen, președinta Comisiei Europene, a anunțat luni într-un mesaj video că i-a informat pe liderii G7 despre propunerea pe care le-a făcut-o șefilor de stat și de guvern din UE: introducerea unei interdicții timp de 30 de zile asupra intrărilor ”non-esențiale în UE”.

De notat că în urmă cu o săptămână UE protestase față de o măsură similară luată de SUA.

„Uniunea Europeană și alte părți ale lumii se confruntă cu o criză a sănătății publice cauzată de răspândirea coronavirusului. Sistemul nostru de sănătate se află sub presiune. Prin urmare, statele membre au luat măsuri ferme de încetinire a răspândirii virusului. Însă aceste măsuri sunt eficiente doar atunci când sunt coordonate. Acesta este motivul pentru care prezentăm astăzi orientările privind măsurile la frontieră”, a spus Ursula von der Leyen, potrivit unui comunicat al Reprezentanței Comisiei Europene la București.

E a anunțat două direcții de acțiune: ”Trebuie să protejăm populația de răspândirea virusului și, în același timp, trebuie să ne asigurăm că menținem fluxul de mărfuri. Prin urmare, propunem așa numitele ,,benzi verzi”, căi rapide, pentru a acorda prioritate transportului de mărfuri, cum ar fi bunurile medicale, mărfurile perisabile, în special serviciile alimentare și de urgență”.

”Dar trebuie să depunem mai multe eforturi pentru a reduce presiunea enormă asupra sistemului nostru de sănătate. Cu cât reducem călătoriile, cu atât mai mult putem împiedica acest virus să se răspândească.  Așa cum tocmai am informat partenerii G7 ai UE, propun șefilor de stat și de guvern să introducă o restricție temporară privind intrările neesențiale în UE. Restricția ar trebui să fie în vigoare pentru o perioadă inițială de 30 de zile, care poate fi prelungită dacă este necesar”, a mai spus Ursula von der Leyen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-16Parerea ta...

ISTORIC
16 Mar 2020

NEMTALARIA MAI PRMITI 2 ,, 3 , ,4 , MILIOANE DE EMIGRANTI ARABI MUSULMAN , TURCI , SIRIENI , INDIENI I , CU BRATELE DESCHISE
COMISARUL PARAIPAN
17 Mar 2020

un savant din Talibanistan impreuna cu altul din Somalia au descoperit antivirusul,si tot felul de alte inventii nemaipomenite.Dar le ofera lui Merkel si Erdogan dupa ce primesc fiecare cate 20 de milioane de refugiati ca sa inlocuiasca europenii care trebuiesc exterminati cu tot felul de scamatorii.Parca stiam ca Europa nu e plina de prosti?sau turma de oi behehe
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz