2020-06-05 22:20

SĂRBĂTOARE în Marea Britanie. Ducesa Meghan de Sussex a NĂSCUT

 |  16:59
SĂRBĂTOARE în Marea Britanie. Ducesa Meghan de Sussex a NĂSCUT

Ducesa Meghan de Sussex a născut un băieţel. Este primul ei copil şi al prinţului Harry şi, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, anunță Mediafax.

Într-o postare oficială pe contul de Instagram, cupulul regal a informat că băiatul de 3, 2 kilograme a venit pe lume luni dimineață la ora locală 5.25. Ducele de Sussex a fost prezent în momentul nașterii.

"Ducesa a intrat în travaliu la primele ore ale dimineţii. Ducele de Sussex este alături de alteţa sa regală. Un anunţ va fi făcut în curând", anunţa anterior un comunicat al Buckingham Palace, reşedinţa oficială a monarhului, citat de BBC.

Speculaţiile privind noul bebeluş regal au luat amploare pentru că ducii de Sussex au anunţat că au decis să păstreze discreţia privind detaliile legate de naştere.

"Ducele şi ducesa abia aşteaptă să împărtăşească vestea emoţionantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie", se arăta într-un comunicat emis de palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Marii Britanii, pe 11 aprilie.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019. Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte la sfârşitul lunii aprilie - începutul lunii mai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine