2020-07-06 19:47

UPDATE: ATENTAT la Lyon cu dispozitiv suspect! Sunt 13 VICTIME. Macron intervine

 |  19:51
UPDATE: ATENTAT la Lyon cu dispozitiv suspect! Sunt 13 VICTIME. Macron intervine

Stare de urgență în Franța. O explozie a avut loc pe o stradă pietonală din orașul francez Lyon, rănind cel puțin 13 persoane. Președintele Franței, Emmanuel Macron a reacționat prompt aflat în timpul unei emisiuni tv.

UPDATE: 

Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate franceze, autorul atacului este căutat activ de autorităţi.

Secţia antiteroristă a Parchetului General din Paris a decis preluarea anchetei în cazul atacului din Lyon. La locul incidentului a fost trimis procurorul Rémy Heitz.

Deflagraţia s-a produs în zona Victor Hugo, în apropierea Pieţei Bellecour, în centrul oraşului Lyon, anunţă surse citate de cotidianul Le Figaro şi de postul BFMTV.

Cel puţin opt persoane au fost rănite în explozie, conform bilanţului preliminar.

Autorităţile au instituit un perimetru de securitate şi încearcă să afle cauzele deflagraţiei.

Potrivit Parchetului din Lyon, autorităţile suspectează că explozia a fost provocată de un dispozitiv artizanal, transmite Mediafax.

"A avut loc un atac la Lyon. Nu este sarcina mea să fac bilanţul. În acest moment, ştiu că sunt doar răniţi", a declarat Emmanuel Macron în cursul unei emisiuni, răspunzând la o întrebare despre incidentul din Lyon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-24Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
25 Mai 2019

acum lasand gluma la o parte dupa parerea mea tot ce se intampla pe linia migratie-atentate in Europa este controlata bine de tot de cineva care trage sforile.Si ce sa vezi...toate concluziile duc in aceeasi directie..adica cei care au organizat toate porcariile din ultimii 25-30de ani,si anume bancherii Rotschild si slugile lor adica Clinton,Soros,MERKEL,JuNKER,BAROSSO iar de la noi din Romania Isarescu,BAsescu,NAstase,iliescu Probabil ca se vor simti niste schimbari dupa alegerile europarlamentare ca s-a ajuns prea departe cu magariile
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz