2019-07-22 14:53

UPDATE: BOMBE artizanale, descoperite în casa lui Bill și Hillary Clinton, Obama și la sediul CNN

 |  16:43
UPDATE: BOMBE artizanale, descoperite în casa lui Bill și Hillary Clinton, Obama și la sediul CNN

Un dispozitiv exploziv artizanal a fost depistat miercuri la casa fostului preşedinte american Bill Clinton şi a soţiei acestuia, fostul secretar de Stat Hillary Clinton, la periferia oraşului New York, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

UPDATE: Potrivit cotidianului New York Times şi site-ul Metro.co.uk, o bombă artizanală a fost trimisă şi la biroul fostului preşedinte american Barack Obama dar și la sediul CNN.

E a doua alertă de acest tip după ce, în timpul zilei de ieri, un dispozitiv asemănitor a fost descoperit în cutia poștală a lui George Soros.

Potrivit New York Times, un tehnician care se ocupă de verificarea corespondenței lui Hillary și Bill Clinton a fost cel care a găsit dispozitivul explozibil. Acesta este similar cu cel care a fost găsit, luni dimineața lângă casa miliardarului George Soros, care se află tot într-o suburbie din nordul New York-ului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-25Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

„America tăcută” a votat cu furie Institutele de sondare a opiniei publice – şi odată cu ele, majoritatea analiştilor politici – au ignorat „cu graţie” aşa-numita „Americă tăcută”. Adică acei americani care au refuzat să participe la sondajele de opinie şi nu şi-au exprimat în public preferinţele politice, de teamă să nu fie discriminaţi de cei care pretind că luptă împotriva discriminării
09 Noi 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray