2020-08-12 13:06

UPDATE: Spania și Franța au decis ÎNCHIDEREA granițelor. Alegeri sunt amânate

 |  20:15
UPDATE: Spania și Franța au decis ÎNCHIDEREA granițelor. Alegeri sunt amânate

A doua cea mai afectată țară din Uniunea Europeană, Spania a decis luni închiderea granițelor. Excepție de la această măsură fac cazurile speciale și urgențele medicale. O măsură similară a fost luată și în Franța.

Numărul cazurilor de infecţie cu noul coronavirus în Spania a urcat luni la 8.744, dintre care “doar” aproape 1.000 în ultimele 24 de ore. 

Şi numărul deceselor cauzate de epidemia COVID-19 a crescut doar cu 9, faţă de zilele trecute.

UPDATE: 

Emanuel Macron a anunțat, luni, că Franța își va închide complet granițele și că va lua măsuri și mai stricte în privința deplasărilor în toată țara și că acestea vor intra în vigoare din 17 martie, anunță Le Monde. 

Șeful statului a rugat populația să respecte toate măsurile și să își păstreze calmul, anunțând că turul doi al alegerilor locale va fi amânat.

”Dragii mei compatrioți, Franța trăiește un moment dificil. Nu putem să previzionăm cu exactitate cât va dura și care va fi amploarea zilelor care urmează, știm doar că problemele aduc alte probleme (…) Dragii mei compatrioți, să fim uniți, solidari și vă rog să fiți responsabili și să nu cedăm panicii”, a fost mesajul lui Macron.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-16Parerea ta...

ABRAMBURICA
16 Mar 2020

Sa ramina toti tigank la ei . Ca sa fie fericiti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz