2019-10-16 03:42

Un afacerist influent a fost ÎMPUȘCAT mortal în fața firmei sale

 |  15:39
Un afacerist influent a fost ÎMPUȘCAT mortal în fața firmei sale

Patronul uneia dintre cele mai mari companii de lactate din Bulgaria a fost împușcat mortal, în plină zi, în fața sediului firmei sale din Sofia. Petar Hristov, în vârstă de 49 de ani, a fost împușcat în timp ce se pregătea să urce în mașina sa, în Manastirski Livadi, un cartier select al capitalei bulgare, potrivit HotNews.ro.

Odioasa crimă vine la doar cateva zile dupa ce țara vecină a preluat presedintia rotativa a Uniunii Europene. Hristov, un influent om de afaceri cu interese in constructii, imobiliare si turism, a fost dus la spital, unde a murit dupa 30 de minute. Acesta era un apropiat al unor lideri din partidul de centru dreapta GERB. In urma cu trei saptamani, un inspector fiscal de rang inalt a fost impuscat in masina sa in centrul capitalei. La inceputul acestui an, presedintele bulgar Rumen Radev a impus veto Legii anticoruptie si privind confiscarea averii dobandite in mod ilegal. Proiectul de lege respins de presedintele Radev si aprobat pe 20 decembrie de Parlament prevedea crearea unei unitati speciale anticoruptie care ancheteaza persoanele care ocupa o functie publica, cerceteaza conturile si bunurile, avand putere de decizie si in cazul conflictului de interese. Rumen Radev a argumentat ca legislatia anticoruptiei adoptata de Parlament nu ofera instrumentele necesare unei investigatii eficiente a retelelor infractionale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Ian 2018

Titlul "Un afacerist influent a fost ÎMPUȘCAT mortal în fața firmei sale" e incomplete si te manipuleaza....trebuia sa scrieti IN BULGARIA.......ca asta nu e nicio noutate,la bulgari s-au tot impuscat mafiotii pana s-au plictisit
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray