2020-02-26 00:39

Un alt AUTOBUZ s-a făcut scrum la ROMA. Este al 29-lea CAZ de acest gen în ultimul an şi jumătate

 |  14:51
Un alt AUTOBUZ s-a făcut scrum la ROMA. Este al 29-lea CAZ de acest gen în ultimul an şi jumătate

Un autobuz cu pasageri a luat foc şi a explodat marţi în centrul Romei, în apropiere de celebra Fontana di Trevi. Este al nouălea caz de acest gen în acest an, şi al 29-lea de la începutul lui 2017, informează Reuters, citată de Agerpres.

Autoritatea de transport locală Atac a indicat că, din fericire, şoferul şi pasagerii aflaţi la bordul vehicului au reuşit să scape nevătămaţi. Deocamdată nu există nici un indiciu că ar fi fost vorba despre un act criminal. Presa din Cizmă pune incidenţa mare de incendii a mijloacelor de transport în comun din Roma pe seama îmbătrânirii severe a parcului auto şi a întreţinerii necorespunzătoare a vehiculelor. Societatea Atac, înglodată de datorii, s-a apărat mereu susţinând că a crescut volumul reparaţiilor şi că va rezolva problema. Un fost şef al societăţii a spus că anul trecut compania avea datorii de ordinul a 1,3 miliarde de euro (1,54 miliarde de dolari) şi ar trebui să-şi declare falimentul. Potrivit unui raport intern al companiei, 36% din totalul autobuzelor sunt pe butuci - fie că sunt avariate, fie pentru mentenanţă - cifra crescând la 50% pentru flota de tramvaie a metropolei italiene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Mai 2018

ala din poza e autobuz vechi? e mai bun decat toate rablele de la noi si mai este si Mercedes...ceva e gresit in stirea asta
COADA DRACULUI
08 Mai 2018

BUZURILE MERCEDES AU DIN CONSTRUCTIE , RADIATOARELE CARE NU SE POT SCOATE DECIT DACA SCOTI MOTORUL SI II FACI O REPARATIE CAPITALA . DACA SE UMPLE DE PRAF SAU ANTIGEL MURDAR SI VECHI { ADICA NE SCHIMBAT } DE MULT SE INBICSESTE SI BINENTELES SE SUPRA INCALZESTE MOTORUL . MAI ALES LA EI IN TARA BROSCARILOR . MASINA NEMTALAREASCA ESTE GINDITA SA IEI PIESE NUMAI DE LA EI , LA ANUMITE ORE DE FUNCTIONARE SI DE EXPLOATARE .
CIOCIOLINA
08 Mai 2018

LA NOI BOMBONICA ANTENA 3 , IA MASINI TURCESTI ORIGINALE . SA VEZI CE BINE O SA MEARGA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine