2020-08-13 05:53

Un câine gustă mâncarea lui Joaquin "El Chapo" Guzman din închisoare

 |  09:40
Un câine gustă mâncarea lui Joaquin "El Chapo" Guzman din închisoare

Autorităţile mexicane au anunţat, miercuri, că un câine este folosit pentru a gusta din hrana lui Joaquin 'El Chapo' Guzman, astfel încât să se evite otrăvirea în închisoare a puternicului traficant de droguri. Sursa citată a mai precizat că El Chapo a ajuns „deprimat” în detenţie, motiv pentru care i s-a oferit un exemplar din 'Don Quijote', transmite AFP, citat de Agerpres.

Joaquin 'El Chapo' Guzman a fost arestat la 8 ianuarie la Los Mochis, el fiind în închisoarea de înaltă securitate de la Altiplano, la circa 90 de km de Ciudad de Mexico. Acesta reuşise în luna iulie să evadeze din detenţie printr-un tunel săpat sub dușul din celula sa.

Eduardo Guerrero, responsabil al administrației penitenciare, a precizat că un câine antrenat ('K9') "gustă din hrana care i se dă (lui Guzman) pentru a se asigura că el nu este otrăvit".

"El era deprimat când a fost adus, obosit, lucru pe care l-a mărturisit încă de la prima discuție. Era obosit să mai fugă", a subliniat acesta.

Eduardo Guerrero a mai spus că lui Joaquin 'El Chapo' Guzman i s-a oferit un exemplar din cartea 'Don Quijote', de Miguel de Cervantes.

"Credem că este o carte importantă (....) Trebuie să începem să îi oferim acest tip de lectură", a completat Eduardo Guerrero.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz