2019-10-23 05:31

UN COLDEA AMERICAN. Șeful FBI, anchetat pentru „sabotarea” lui Hillary CLINTON în timpul campaniei

 |  22:21
UN COLDEA AMERICAN. Șeful FBI, anchetat pentru „sabotarea” lui Hillary CLINTON în timpul campaniei

Inspectoratul General al Departamentului de Justiţie (DOJ) a anunţat joi seara lansarea unei investigaţii pentru a examina dacă agenţii FBI au urmat procedurile adecvate în timpul anchetei cu privire la serverul privat de e-mail al democratei Hillary Clinton. Decizia DOJ vine după ce democraţii s-au plâns că decizia controversată a directorului FBI, James Comey, de a redeschide ancheta deşi nu avea dovezi suficiente în acest sens ar fi costat-o pe Hillary Clinton victoria în cursa pentru Casa Albă, transmite Reuters, citată de News.ro.

Investigaţia Inspectoratului General al DOJ se va concentra pe deciziile luate înainte de comunicarea publică a unor detalii din ancheta Clinton de către directorul FBI, James Comey. De asemenea, anchetatorii vor încerca să stabilească dacă aceste decizii s-au bazat pe ”consideraţii nepotrivite”.

Deşi FBI a decis să nu recomande acuzaţii penale împotriva prezidenţiabilei democrate, Comey a generat anumite suspiciuni care au diminuat încrederea alegătorilor în Hillary Clinton. Directorul FBI a declarat public că democrata a administrat într-un mod impropriu serverul privat de e-mail.

James Comey a anunţat de două ori într-un an deschiderea unor anchete în cazul serverului privat de e-mail, ambele fiind înschise fără formularea unor acuzaţii împotriva lui Hillary Clinton.

Directorul FBI a ţinut în luna iulie o conferinţă de presă, în care nu a recomandat inculparea lui Hillary Clinton. Totuşi, Comey a explicat că prezidenţiabila democrată a dat dovadă de neglijenţă gravă în administrarea serverului de e-mail utilizat la Departamentul de Stat.

Cu doar două săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale, directorul agenţiei a anunţat redeschiderea anchetei după descoperirea unor noi e-mailuri pe un dispozitiv al congresmanului Anthony Weiner. Acesta din urmă era deja vizat de o anchetă pentru trimiterea de mesaje cu conţinut sexual explicit către o adolescentă.

James Comey a ieşit cu două zile înainte de alegerile prezidenţiale pentru a anunţa că e-mailurile descoperite nu sunt incriminatorii pentru Hillary Clinton.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
13 Ian 2017

SEFUL FBI ESTE ANCHETAT D E CONGRES PENTRU CA ESTE PARTE LA O MEGA-CONSPIRAT IE IMPREUNA CU FUNDATIA C LINTON SI PENTRU CA A PRO TEJAT INFRACTIUNILE GRUPU LUI CLINTON REFERITOARE L A SECURITATEA NATIONALA A USA........NICIDECUM CE SCRIETI VOI IN ARTICOL... ..............FALS
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Trumpeta americană Soliditatea democrației americane a fost asigurată, în primul rând, de economia puternică, nu de justețea principiilor enunțate de Constituția lui George Washington. Cum economia se clatină deja de prea mult timp, încă din cursul celui de-al doilea mandat al lui George W. Bush, Statele Unite se îndreaptă spre o perioadă de incertitudini și turbulențe politice, care pot degenera, ajungându-se chiar la secesiune. Succesul fanfaronului isteric Donald Trump este doar vârful aisbergului. Trumpeta doar anunță stingerea
05 Mar 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray