2019-09-19 09:50

Un elicopter al armatei americane s-a PRĂBUŞIT în California

 |  11:37
Un elicopter al armatei americane s-a PRĂBUŞIT în California

Un elicopter de atac de tipul Apache al armatei americane s-a prăbuşit sâmbătă în timpul unui zbor de antrenament în California. Accidentul s-a soldat cu doi morţi, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei SUA.

Aparatul s-a prăbuşit sâmbătă în timpul unui antrenament de rutină la Fort Irwin, un centru de antrenament în California, de altfel unul dintre marile centre de instruire ale forţelor armate ale Statelor Unite, a relatat Fox News. O anchetă a fost deschisă pentru stabilirea cauzelor acestui accident, a declarat acelaşi purtător de cuvânt. Un alt purtător de cuvânt al forţelor militare american a indicat că şi-au pierdut viaţa pilotul şi copilotul, fără a oferi precizări asupra identităţii celor doi. Elicopterul AH-64 Apache este un aparat fabricat de compania Boeing în Arizona.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

S-a smintit Arafat? Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prăbuşit, luni, 15 decembrie 2014, în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa. Toţi cei patru membri ai echipajului - pilot, copilot, medic, asistentă - au decedat
16 Dec 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray