2020-07-07 09:14

Un FAIMOS miliardar divorţează după 10 ani de relaţie

 |  18:10
Un FAIMOS miliardar divorţează după 10 ani de relaţie

Patronul clubului de fotbal Chelsea Londra și partenera sa, Daria Jukova, fondatoarea unei cunoscute galerii de artă contemporană din Moscova, au anunțat luni că se despart după zece ani de relaţie.

Roman Abramovici, ajuns la 49 de ani, aflat o perioadă în fruntea topului celor mai bogați oameni din Rusia, și partenera sa de 36 de ani nu au declarat niciodată public dacă au fost căsătoriți cu forme legale, notează Agerpres. Înaintea relației cu Daria Jukova, Abramovici a mai avut două căsătorii din care au rezultat cinci copii.

“După zece ani de conviețuire, am luat amândoi dificila decizie de a ne despărți. Vom rămâne în continuare prieteni, părinți și parteneri apropiați în proiectele pe care le-am demarat împreună. Ne-am luat angajamentul de a ne crește împreună cei doi copii. Vom continua de asemenea să lucrăm la proiectele comune, Muzeul de Artă Contemporană Garage din Moscova și Centrul Cultural New Holland din Sankt Petersburg”, au precizat cei doi într-o declarație de presă comună transmisă către AFP de către purtătorul de cuvânt al lui Roman Abramovici.

Averea lui Abramovici se ridică la 9 miliarde de dolari, potrivit estimărilor Forbes, dintre care mai mult de un miliard de dolari în opere de artă. Acesta ocupă în momentul de faţă pe locul 12 în topul averilor din Rusia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz