2020-08-10 19:38

UPDATE: Un nou cutremur puternic a zguduit Italia. Zeci de răniți

 |  09:37
UPDATE: Un nou cutremur puternic a zguduit Italia. Zeci de răniți

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade s-a produs in centrul Italiei, duminica dimineata, in apropiere de Roma si Perugia, in zona localitatii Norcia.

UPDATE: Zeci de persoane au fost ranite in urma seismului de duminica dimineata din Italia, dar deocamdata nu exista informatii privind decese, a anuntat Protectia Civila, citata de Corriere della Sera si News.ro.

Seismul a durat un minut si i-a scos din case pe italieni in jurul orei 8:40. Martorii spun ca au simtit acest cutremur chiar mai puternic decat pe cel care a pus la pamant localitatea Amatrice, de pe 26 octombrie.Televiziunile italiene sustin ca seismul s-a simtit in toata tara si vorbesc chiar de o magnitudine initiala de 7,1 grade. USGS indica o magnitudine de 6,6 grade.A urmat si o replica de 4,9 grade si nu este exclus sa mai urmeze si altele. Locuitorii din Norcia au iesit din case, iar presa locala anunta distrugeri importante in aceasta zona.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-30Parerea ta...

DACU INTREPRINZATOR
30 Oct 2016

Istoria arheologica a scos la iveala si faptul ca in tinuturile cu d?acii s-au descoperit matrite de imprimare a modelor false a romanilor!!!
MODA MONEDELOR
30 Oct 2016

Error. : monedelor in loc de modelor
TRECATOR
30 Oct 2016

CUM DRACU , NU AV VAZUT O LOPATA SAU BULDOZER SAU MASINA ? ASTIA LUCREAZA CU MIINILE GOALE SI CIINI ? TOATA LUMEA SE PLIMBA ? BETON PRIN COCIOBELE ALEA NU ESTE ? SE LAUDA CA EI AR FII PRINTRE PRIMI CARE AU FACUT CIMENTUL . INSPECTORATUL IN CONSTRUCTI NU AU ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz