2020-07-09 15:29

Un român a fost găsit mort după cutremurul din Italia. Dormea în mașină

 |  16:25
Un român a fost găsit mort după cutremurul din Italia. Dormea în mașină

Un cetățean român a fost găsit mort, luni dimineață, în mașina în care și-a petrecut noaptea după cutremurul de 6,5 grade produs duminică în centrul Italiei, anunță surse citate de presa italiană.

Românul în vârstă de 56 de ani a fost găsit mort luni la ora 6.40 (7.40, ora României) în localitatea Accumoli, situată în provincia Rieti (regiunea Lazio), afirmă surse citate de cotidianul Corriere della Sera și de postul tv TRC.

Numeroase clădiri s-au prăbușit la Accumoli în urma cutremurului de 6,5 grade produs duminică dimineață. De altfel, localitatea a fost epicentrul cutremurului de 6,2 grade produs în august și soldat cu 298 de morți, notează Mediafax.

Românul, ca de altfel sute de persoane din zonele afectate de cutremurele din centrul Italiei, a ales să doarmă în mașină în cursul nopții de duminică spre luni de teama replicilor seismice. Autoritățile italiene încearcă să afle cauza decesului, suspectând un stop cardio-respirator din cauza temperaturilor scăzute. Imigrantul român era angajat al unei ferme din apropiere.

Cel puțin 20 de persoane au fost rănite, iar alte 15.000 au rămas fără locuințe în urma cutremurului produs duminică în centrul Italiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz