2020-08-03 15:04

Un tren din Germania, EVACUAT după o amenințare cu bombă

 |  23:06
Un tren din Germania, EVACUAT după o amenințare cu bombă

Pasagerii unui tren de mare viteză au fost evacuaţi, vineri după-amiază, în cursul unei intervenţii a Poliţiei, în apropierea oraşului german Berlin, din cauza unui incident de securitate, afirmă surse citate de site-urile Merkur.de şi Focus.de, potrivit Mediafax.

Zeci de agenţi de poliţie au intervenit la bordul unui tren intercity (ICE) care circula între oraşele Berlin şi Hamburg. Trenul a fost oprit în localitatea Friesack, la circa 60 de kilometri de Berlin. Peste 300 de pasageri au fost evacuaţi, iar vagoanele au fost percheziţionate.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, un pasager în vârstă de 30 de ani, cetăţean francez, a ameninţat că va detona o bombă la bordul trenului.

Autorităţile au confirmat reţinerea unui suspect în vârstă de 30 de ani, dar nu au oferit detalii despre natura incidentului. "Intervenţia s-a încheiat. (...) Continuă procedura penală împotriva unui bărbat de 30 de ani. (...) Au fost evacuate peste 320 de persoane. Nimeni nu a fost rănit", a comunicat Poliţia din Berlin, vineri seară, prin Twitter.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-03Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
03 Iul 2020

chiar ma intrebam cat mai dureaza pana incep teroristii kamikaze ai lui Merkel sa-si faca numarul si prin Germania....deja s-au apucat de treaba ca sunt scoliti la toate scolle teroriste....vezi Afghanistan,Irak,Siria,Libia......cati or fi membri in tot felul de secte de teroristi gen "fratii musulmani" sau "al-qaida" numai Merkel stie pe cine a adus in UE cu barcile gonflabile marca SOROS....astia iau tot felul de amfetamine si sunt ca zombi cu creierul spalat..chestia asta nu are niciun fel de legatura cu religia e secta satanista
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz