2020-06-02 14:47

Un tur într-un AUTOCAR SUPRAETAJAT le-a adus moartea: Turişti DECEDAŢI, după ce au fost loviţi de crengile unui copac

 |  13:04
Un tur într-un AUTOCAR SUPRAETAJAT le-a adus moartea: Turişti DECEDAŢI, după ce au fost loviţi de crengile unui copac

Cel puţin două persoane au decedat, iar 50 au fost rănite, inclusiv şase în stare gravă, după ce au fost loviţi de crengile unui copac, în timp ce călătoreau luni după-amiaza într-un autocar turistic supraetajat în sudul Maltei.

Accidentul s-a produs în localitatea Zurrieq, la 16 kilometri de capitala Maltei, La Valletta, pe un drum circulat frecvent de autocare cu turişti.

Un belgian şi o femeie din Spania au decedat la faţa locului, iar alţi şase turişti au fost grav răniţi, a declarat Chris Fearne, ministrul maltez al Sănătăţii.

Poliţia a transmis că trei dintre persoanele grav rănite sunt din Marea Britanie, una din Germania, iar o alta din Italia, potrivit Mediafax.

Se crede că rafale puternice de vânt, înregistrate duminică noaptea, au afectat înclinat copacul, astfel că o parte din crengile acestuia se aflau la o înălţime mai redusă decât în mod obişnuit.

Fearne a declarat că 50 de persoane au fost transportate la spital, cu excepţia şoferului toate fiind de origine străină. Printre răniţi se numără şi 12 copii, cei mai mulţi având leziuni la nivelul capului şi trunchiului superior.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine