2020-04-04 16:26

“Unde d…u vă duceți?”. Mesaje VIDEO dure ale primarilor din Italia, la adresa concetățenilor grobieni

 |  21:17
“Unde d…u vă duceți?”. Mesaje VIDEO dure ale primarilor din Italia, la adresa concetățenilor grobieni

Desigur nu ați uitat mesajul video al unui primar dintr-o localitate din Sicilia, foarte supărat pe concetățenii săi iresponsabili, care nu respectă regulile pe pandemie și nu stau acasă.

Mesajul primarului Sicilian a devenit viral între timp - https://www.puterea.ro/externe/de-cate-ori-se-ca-cainele-tau-pe-zi-mesajul-video-al-unui-primar-dinsicilia-scos-din-minti-de-concetatenii-iresponsabili-191772.html

Iată că Ian Arthur Bremmer - un politolog american specializat în politica externă a Statelor Unite, state în tranziție și risc politic global a postat pe pagina sa de Facebook un alt video…relevant. Bremmer a scris la postare: Don’t Mess with Italian Mayors #QuarantineOrElse.

Video-ul conține mesaje dure ale primarilor din diverse zone ale Italiei, care s-au săturat să îi ia cu binișorul pe concetățenii care nu vor să stea acasă pe pandemie. Potrivit comentariilor, mesajele video  nu se compară cu cel al lui Gianfilippo Bancheri - primarul unui mic oraș sicilian din provincia Caltanissetta, care a devenit viral. Dar sunt sunt de urmărit.

Mesajele VIDEO aici: https://www.facebook.com/381748875331496/videos/212879766463603/


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine