2020-02-23 10:08

Ungaria amână construirea gardului la granița cu România

 |  15:53
Ungaria amână construirea gardului la granița cu România

Ungaria nu construiește momentan un gard la granița sa cu România, dar această decizie ar putea fi reconsiderată în viitor, în funcție de felul în care evoluează situația în ceea ce privește criza refugiaților, a declarat vineri la București ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto.

"Nu se construiește gard la granița dintre Ungaria și România. Se poate să se construiască, sperăm că nu va fi nicio situație în care să se pună în discuție acest subiect. Dorim atât României, cât și nouă înșine ca aceste două țări să nu fie supuse în viitor unei presiuni a migranților care fac necesare măsuri ulterioare", a declarat Peter Szijjarto într-o conferință de presă comună, în urma întrevederii cu omologul său român, Lazăr Comănescu.

Ministrul ungar a mai precizat că țara sa nu construiește niciun kilometru de gard în plus față de ce este necesar și și-a exprimat speranța ca România să fie capabilă să-și apere propriile granițe în cazul în care se va confrunta cu un aflux de refugiați la fel ca cel din Ungaria.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine