2020-07-14 08:02

”Urmează unele dintre cele mai grele săptămâni din istorie”.

 |  08:18
”Urmează unele dintre cele mai grele săptămâni din istorie”.

Donald Trump a anunțat că ”urmează două, trei săptămâni al naibii de dificile, printre cele mai dificile din istoria țării”, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Casa Albă a estimat că numărul victimelor va fi între 100.000 și 240.000, chiar dacă vor fi respectate măsurile de distanțare socială.

”Vreau ca fiecare american să fie pregătit. Este o problemă de viață și de moarte”, a spus președintele SUA, care este convins că în curând se va vedea ”luminița de la capătul tunelului”.

”Este un număr pe care suntem nevoiți să-l anticipăm, dar nu trebuie să-l acceptăm ca inevitabil”, a precizat Anthony Fauci, expertul guvernului în boli infecțioase, scrie Associated Press.

Scenariul luat în calcul de Casa Albă arată că noul coronavirus va fi mai letal decât Primul Război Mondial, când SUA a înregistrat 53.000 de victime. Și se va apropia de numărul victimelor de câmpurile de luptă din Al Doilea Război Mondial, 291.000, mai scrie Associated Press.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-01Parerea ta...

ISTORIC
01 Apr 2020

Razboiul stintei , tehnologiei , mutati genetice , chimiei , euri de toate felurile , goana dupa profit , batalia intre marile puteri . Si un microb care ia inebunit pe toti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz