2020-04-09 04:52

Ursula von der Leyen: Sunt profund şocată de tragedia din Hanau

 |  13:20
Ursula von der Leyen: Sunt profund şocată de tragedia din Hanau

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că este ''profund şocată'' de atacurile care au avut loc miercuri seara în Hanau, informează AFP şi dpa.

"Sunt profund şocată de tragedia care a avut loc noaptea asta în Hanau. În această dimineaţă, mă gândesc cu multă tristeţe la familiile şi apropiaţii victimelor şi vreau să transmit cele mai sincere condoleanţe. Astăzi, le împărtăşim doliul", a notat pe contul său de Twitter fostul ministru al apărării.

Multe dintre victimele atacurilor cu focuri de armă care au avut loc în Hanau, în sud-vestul Germaniei, aveau origini străine, potrivit unor surse din cadrul forţelor de ordine germane, informează joi dpa.

Deocamdată nu a fost precizat dacă vreuna dintre victime era cetăţean străin.

Guvernul turc a anunţat înainte de aceasta că unele dintre persoanele ucise în seria de atacuri asupra unor baruri de narghilea din Hanau erau cetăţeni turci.

Potrivit informaţiilor, atacatorul a intrat în baruri unde oamenii fumau narghilea şi a început să ucidă cu focuri de armă, în stil execuţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

JOHN WAYNE SERIFUL TEXAN
21 Feb 2020

de ce i-ati adus in Europa ?mai bine le creati conditii undeva in Africa.De ce ati distrus tot felul de tari si le furati petrolul?acum sa va faceti mama adoptiva la toti emigrantii pe care tot voi i-ati bombardat.Sa va dea Sarkozy,Merkel si Soros banii pentru pagube ca ei sunt profitorii acestei MEGA-escrocherii de sute de miliarde de euro cu banii UE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine