2019-08-20 03:59

Vicepremierul Ungariei a facut alte amenintari la adresa Romaniei

 |  09:01
Vicepremierul Ungariei a facut alte amenintari la adresa Romaniei

Vicepremierul Ungariei, Zsolt Semjen, a declarat că Guvernul de la Budapesta va lua măsuri ferme contra atacurilor asupra unor lideri maghiari locali din România şi asupra unor şcoli aflate sub patronajul Bisericii, atacuri "menite să intimideze".

Semjen s-a referit la situaţia cetăţenilor de etnie maghiară din România, Serbia, Slovacia şi Ucraina şi a spus că până la finalul mandatului actualului Executiv, Ungaria va acorda cetăţenie unui număr de peste un milion de maghiari care trăiesc peste hotare şi că niciun Guvern nu a cheltuit mai mult pentru a-i ajuta pe aceştia să îşi păstreze identitatea lingvistică şi culturală, informeaza Agerpres.

Cu privire la situaţia minorităţii maghiare din România, vicepremierul Zsolt Semjen a spus că Guvernul de la Budapesta va lua măsuri ferme contra atacurilor asupra unor lideri maghiari locali şi asupra unor şcoli aflate sub patronajul Bisericii, atacuri "menite să intimideze".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-02Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
02 Ian 2017

CONCLUZIA.....PUSCARIE MAXIMA PENTRU MARKO ATILLA SI JEFUITORII DIN UDMR..CA AU PRINS TUPEU....TREBUIAU BAGATI DE MULT LA PUSCARIE MAFIOTII FSN CARE SE DAU "UNGURI PERSECUTATI"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray