2019-12-13 14:51

Vicepreședintele Joe Biden l-a tras de urechi pe TRUMP

 |  14:54
Vicepreședintele Joe Biden l-a tras de urechi pe TRUMP

"Orice atac împotriva unuia dintre aliații noștri este un atac împotriva tuturor", a declarat Joe Biden, insistand ca angajamentul indestructibil al SUA față de toți aliații din NATO "este o obligație sfântă" și nu trebuie pusă niciodată sub semnul întrebării. Mesajul lui Biden vine ca o reactie a declaratiei facute de Donald Trump, presedintele ales al Americii considerand ca Alianța Nord-Atlantică este desuetă.

Fără a-l menționa explicit pe Trump, Biden a avertizat cu privire la "disponibilitatea periculoasă de a reveni la obtuzitate" în politică și a spus că, de-a lungul istoriei, "autocrați și demagogi periculoși" au încercat să obțină capital politic de pe urma temerilor oamenilor.

"Apărarea ordinii liberale internaționale implică faptul că trebuie să rezistăm forțelor dezintegrării europene și să insistăm în continuare asupra unei Europe întregi, libere și pașnice", a spus Joe Biden. "Aceasta înseamnă să luptăm pentru Uniunea Europeană, una dintre cele mai vibrante și mai semnificative instituții de pe glob", a conchis el, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
18 Ian 2017

MAFIA CLINTON A EXPIRAT.. ................BYE BYE.. ............GAME OVER
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray