2020-02-26 00:37

VIDEO. SUA. Avion de vânătoare al armatei americane, prăbuşit peste două case într-un cartier rezidenţial

 |  11:31
VIDEO. SUA. Avion de vânătoare al armatei americane, prăbuşit peste două case într-un cartier rezidenţial

Un avion de vânătoare al armatei americane s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din sudul statului California. Aeronava a căzut peste două imobile în oraşul Imperial, vezi VIDEO mai jos. Potrivit informațiilor preliminare, incidentul nu s-a soldat cu victime, relatează postul de televiziune american CBS și agenția de presă RIA Novosti, citate de Agerpres.

Sursa citată precizează că avionul militar de tipul Harrier AV-8B a căzut peste două imobile în orașul Imperial, situat în apropiere de granița SUA cu Mexicul, la aproximativ 120 de km est de San Diego.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 16:20 (02:20 ora României), iar cel puțin două clădiri au luat foc, vezi VIDEO mai jos.

Un purtător de cuvânt al forțelor aeriene, maiorul Carl Redding, a precizat, că mai multe clădiri civile au fost afectate.

Până în prezent nu există informații care să confirme că în cele două imobile s-ar fi aflat persoane în momentul accidentului.  

Un martor a declarat că a văzut un pilot catapultându-se. „Nu a fost ca și cum el ar fi fost rănit”, a spus acesta.

De asemenea, potriivt martorului, imediat după prăbușirea avionului, un echipaj al poliției a venit la locul accidentului, iar pilotul a fost transportat la spital pentru o evaluare generală a stării sale.

Avionul implicat în acest accident staționa la MCAS Yuma și era atașat la baza Miramar. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-05

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine