2020-08-11 16:25

VIDEO. Trei morţi şi zeci de răniţi la o paradă a unei universităţi din SUA

 |  07:50
VIDEO. Trei morţi şi zeci de răniţi la o paradă a unei universităţi din SUA

Un număr de trei persoane au murit, în timp ce alte câteva zeci au fost rănite, după ce o femeie suspectată că se afla la volan "sub influenţă" a intrat cu maşina într-o mulţime. Tragedia s-a produs la o paradă a foştilor şi noilor studenţi de la Oklahoma State University (OSU), relatează USA Today în pagina electronică, citat de Mediafax. VIDEO mai jos.

Postul NBC relatează că 34 de persoane au fost rănite, dintre care opt se aflau în stare critică, iar alte nouă în stare gravă.

Adacia Chambers, conducătoarea auto în vârstă de 25 de ani, a fost arestată sub suspiciunea că a condus "sub influenţă". În SUA această expresie face referire la conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, unor substanţe ilegale sau medicamente.

Un meci de fotbal al echipei OSU "Cowboys" împotriva echipei din Kansas a început la ora programată cu un moment de reculegere. De asemenea, steagul american a fost coborât în bernă din ordinul guvernatoarei Mary Fallin.

Mai mulţi paramedici şi pompieri participau la paradă şi au putut să ofere ajutor răniţilor.

"În mod tragic am pierdut trei (persoane). Sper să nu mai pierdem altele", a declarat într-o conferinţă de presă Burns Hargis, preşedintele Universităţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz