2020-08-08 02:54

Viitorul șef al Pentagonului: ”Putin vrea să rupă NATO”

 |  19:43
Viitorul șef al Pentagonului: ”Putin vrea să rupă NATO”

Vladimir Putin incearca sa "rupa" NATO, a declarat joi, in fata Senatului american, James Mattis, fostul general ales de Donald Trump pentru a deveni viitorul secretar al Apararii, scrie AFP.

Aceasta declaratie are ca scop asigurarea republicanilor care sunt ingrijorati de vointa afisata de Donald Trump de a imbunatati relatiile ruso-americane.Viitorul sef al Pentagonului, sub rezerva confirmarii de catre Senat, a acuzat Chia ca "distruge increderea" in relatiile cu vecinii sai.In privinta Rusiei, generalul Mattis, supranumit "Mad Dog", a afisat o atitudine de fermitate.Fostul militar a precizat ca "sustine dorinta" lui Donald Trump de a relua dialogul, dar a subliniat in acelasi timp ca Rusia "a ales sa fie un rival strategic al Statelor Unite".Iar SUA "trebuie sa fie capabile sa se opuna" Moscovei si nsa "se apere daca interesele lor sunt amenintate", a explicat el, in raspunsurile scrise la intrebarile primite de la senatori.Generalul american a adus si un omagiu agentiilor americane de informatii, cu care presedintele ales a avut mai multe dispute."In toti anii mei de serviciu in armata, am avut o relatie stransa" cu agentiile de informatii, a explicat el, in fata senatorilor, si "am putut sa le evaluez eficienta uneori zilnic"."Am un foarte, foarte mare grad de incredere in comunitatea noastra de informatii", a subliniat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
12 Ian 2017

NO SIR.....ITS YOUR OWN B ACKSTABBERS...FROM AUSTRI A........THE AUSTRIAN MOL ES WHO ROBBED THE ENTIRE EASTERN EUROPE LOOK AGAIN AT THE PANAMA PAPERS... ....WHAT DO YOU SEE...... COMPANIES FROM AUSTRIA... ........C-I-A MOLES IN VI ENNA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz