2020-02-26 22:32

VIOLENȚE de ultimă oră la Paris. ”Vestele Galbene”, un nou PROTEST împotriva Guvernului

 |  16:24
VIOLENȚE de ultimă oră la Paris. ”Vestele Galbene”, un nou PROTEST împotriva Guvernului

Violenţe au izbucnit sâmbătă pe bulevardul Champs Elysées din Paris, unde mii de ‘veste galbene’ s-au strâns în cel de-al 18-lea weekend de mobilizare civică împotriva politicii fiscale şi sociale a guvernului francez, transmite AFP, citat de Agerpres.

Potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, mai mulţi manifestanţi au început să atace un camion al jandarmeriei, în timp ce alţii au ridicat baricade pe Champs Elysées.

Forţele de ordine au făcut uz de gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a dispersa manifestanţii.

”Profesionişti ai dezordinii, echipaţi şi mascaţi, s-au infiltrat printre manifestanţi”, a denunţat ministrul de interne francez Christophe Castaner.

Potrivit unui bilanţ comunicat la ora locală 11:30 (10:30 GMT) de comandamentul poliţiei din Paris, 31 de persoane au fost arestate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

EU
22 Apr 2019

CE ma mira ,vorba vine, oare de ce ambasadele nu se declara ingrijorate de situatia din Paris?..Sa ma astept ca o sa cada vre ujnguverm pe acolo prin Franta??..sau nu? ca pe aici asa ne am cam obisnuit!!!..Gazele lor lacrimogene si bastoanele ..or fi facute la fel ca ale jandarmilor nostri..ca vad ca acolo..nu e nici o problema ca se utileaza!!!..sa luam si noi , zic , tot din alea..ca asa poate ..ne da voie coana europa ..(intentionat nu am folosit litere mari)!...sa le folosim..sau oricum trebuie sa cerem voie!!??
MI TU
22 Apr 2019

# Javrele nu comenteaza.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine