2019-09-21 06:44

Violențe și ample proteste în Atena

 |  18:21
Violențe și ample proteste în Atena

Mii de oameni protestează în Grecia, la Atena, împotriva reformării sistemului de pensii, iar mai multe reginui din țară au fost blocate din cauza grevei generale.

Sistemul public de transport a fost blocat în mai multe zone, zeci de zboruri interne au fost anulate și feriboturile au rămas în porturi. De asemenea, în zona Atenei multe benzinării au rămas închise și taxiurile nu au circulat. Nici muzeele sau punctele turistice nu au fost deschide.

Protestele sunt îndreptate împotriva unei reforme prin care pensia maximă va scădea de la 2.700 la 2.300 de euro, și va fi introdusă o pensie de bază garantată de 384 de euro pe lună. Proiectul mai prevede fuzionarea diferitelor fonduri de pensii și majorarea cotizațiilor sociale, atât ale angajaților, cât și ale angajatorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Grecia, ultimul act Atena a ajuns la fundul sacului. O recunoaște, cu subiect și predicat, chiar banca națională, care a anunțat oficial, miercuri, că banii s-au terminat, iar fără un acord urgent cu creditorii, Grecia merge spre faliment și sărăcie
18 Iun 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray