2020-07-14 13:36

Vizitatorii în MUZEELE Vaticanului vor fi întâmpinați ca la Kaufland

 |  20:46
Vizitatorii în MUZEELE Vaticanului vor fi întâmpinați ca la Kaufland

Muzeele Vaticanului, în care se află şi Capela Sixtină, s-au deschis la 1 iunie. Accesul publicului nu a fost permnis aici timp de trei luni, cauza fiind bine știută.

Dar…Vizitatorii se vor putea întoarce în Muzeele Vaticanului în condiţiile în care respectă obligativitatea de a purta mască, menţin distanţa fizică şi acceptă termoscanarea la intrare, conform unui comunicat emis de instituţie, potrivit DPA.

Pentru a permite responsabililor muzeului să ţină evidenţa numărului de persoane, vizitatorii trebuie să rezerve bilete în avans, în acest caz nefiind percepută taxa suplimentară obişnuită de 4 euro în plus faţă de biletul standard de 17 euro.

Redeschisă şi reşedinţa pontificală de vară

Muzeele au fost închise la data de 8 martie în cadrul eforturilor Vaticanului de limitare a răspândirii noului coronavirus, care la acea vreme făcea ravagii în Italia.

De la data de 1 iunie a fost redeschisă şi reşedinţa pontificală de vară de la Castel Gandolfo, aflată la aproximativ 30 de kilometri sud-est de centrul Romei. Bazilica Sf. Petru, închisă la începutul lunii martie, a fost redeschisă încă de la 18 mai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz