2019-10-23 03:57

Vladimir Putin, ANUNŢ-BOMBĂ: Rusia a testat o nouă armă nucleară. Rachetele nu pot fi interceptate

 |  15:39
Vladimir Putin, ANUNŢ-BOMBĂ: Rusia a testat o nouă armă nucleară. Rachetele nu pot fi interceptate

Vladimir Putin a declarat că Rusia a dezvoltat o rachetă intercontinentală care poate atinge orice punct geografic din lume și pe care niciun scut antibalistic nu o poate opri.

Vladimir Putin a adăugat că arma ar fi fost testată anul trecut în cadrul discursului anual despre starea națiunii, care s-a transformat într-o prezentare a noilor arme la care au lucrat inginerii ruși. Declarațiile vin cu două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din Rusia. Pe 18 martie, Vladimir Putin speră să obțină un al patrulea mandat.

În timpul discursului televizat s-au derulat animații care arătau rachete intercontinentale, de croazieră și alte arme rusești despre care Moscova spune că au fost dezvoltate pentru că Statele Unite s-au retras din tratatul privind forțele antibalistie, semnat în 1972 cu URSS.

"Nu ați ascultat țara noastră atunci. Ascultați-ne acum!", a spus liderul de la Kremlin.

"Este datoria mea să spun asta. Orice atac nuclear împotriva Rusiei sau a aliaților săi, la scară mică, medie sau orice altă scară, va fi tratat drept un atac nuclear împotriva țării noastre. Răspunsul nostru va fi imediat și va avea toate consecințele relevante", a declarat Vladimir Putin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-01Parerea ta...

ANONIM
01 Mar 2018

Ei, ce aveti de zis voi amerlocilor? Ati pus baze in jurul rusului si acum v-o trage de vrea la voi acasa rusul fara sa il puteti contracara:)))) Ati pierdut meciul cu rusul, mereu el v-a facut asa cum a vrut si mereu pe nestiute, pai daca si presedintii vi-i pune rusul prin tarile foste satelit rusesti, bushii-s de la ei, clintonii la fel...numai gura e de voi... colonizatorilor, atat sunteti... hoti de averi, toti dealtfel
_'C'_
02 Mar 2018

...Doar cetind aceste rinduri si frinturi de informatiuni scapate printre degete pt. noi cei multi si fraieri, nu poti decit sa te bucuri si minunezi de realizarile si minunatiile tehnologiei moderne a rachetelor si focoaselor nukleare nu in ultimul rind. Efectiv te bucuri acolo in adincul sufletului tau de faptul cum se misca si se invirte lumea asta si statele ce o compun !_Da ! Eu ma bucur enorm ca exista si Rusia dar si regimul de la Phenian chiar daca e destul de opresiv si dictatorial cu proprii cetateni. Insa vazut strict prin prisma politicii de sus din virful puterii acest lucru prea putin deranjeaza pe cei MARI. Deci felicitarile noastre mareteii~Rusii pt. ca nu se lasa si dezvolta permanent si de la an la an noi si noi tehnologii si capabilitati militare atit ofensive cit si defensive~~Bravoo LOR pt. efortul depus in aceasta directie ce tine de apararea proprie. Toate tarile cu scaun la cap si minte in creieri ar trebui sa faca la fel insa vaz ca doar regimul de la Phenian a fost pare-se singurul care a urmat aceasta cale "luminoasa"............(>~...Si____Isaraeeeel~? ~? ~? ~? ~? ~?____!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray