2019-08-19 04:45

Vladimir Putin, gata să se ÎNTÂLNEASCĂ cu Kim Jong Un

 |  14:55
Vladimir Putin, gata să se ÎNTÂLNEASCĂ cu Kim Jong Un

Preşedintele rus Vladimir Putin este gata să se întâlnească cu liderul nord-coreean Kim Jong Un ''la o dată apropiată'', a relatat miercuri agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA, relatează France Presse, potrivit Agerpres.

Putin i-a invitat deja pe Kim şi pe preşedintele sud-coreean Moon Jae-in la Forumul Economic al Estului programat între 11 şi 13 septembrie la Vladivostok. Nu se ştie dacă liderul nord-coreean a răspuns la invitaţie.

Într-un mesaj adresat lui Kim cu ocazia Zilei Naţionale a Eliberării, ce comemorează în Nord sfârşitul prezenţei coloniale a Japoniei în 1945, preşedintele rus a reiterat propunerea sa pentru un summit.

"Spun că sunt gata să vă întâlnesc la o dată apropiată pentru a discuta chestiuni urgente legate de relaţiile bilaterale şi probleme importante în regiune", a declarat Putin într-un mesaj difuzat de KCNA.

În mesaj nu este propusă o anumită dată.

Putin îşi exprimă speranţa de a dezvolta "cooperarea reciprocă şi, în special, realizarea proiectului tripartit", care ar implica şi Seulul.

La rândul său, Kim a adresat de asemenea potrivit KCNA un mesaj preşedintelui rus, menţionând "rădăcinile puternice" ale relaţiilor lor bilaterale care îşi au originea în lupta comună împotriva Japoniei în timpul războiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-15Parerea ta...

TARULE
16 Aug 2018

VINO IN TARA LA NOI SA TERMINAM CU FANARIOTI FASCISTI DE TELEORMAN SI GRECI OCCIDENTALI , CARE AU VINDUT , FURAT , DISTRUS ECONOMIA , TOATA TARA . MAI CU SOLHOZURI , SOVROMURI , DE CIT CU TRADATORI NOSTRI . CAUTA BANI LA GASTILE DIN GUVERN SI A LUI DRAGNEA SI REDAREA LOR POPORULUI . NU II LASA CU RACHETE IN APROPIEREA TERITORIULUI IN KILOMETRI MAI APROAPE DE CIT AI TU IN AMERICA . TOTUL SA FIE FIFTI - FIFTI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray