2020-02-26 00:47

Vladimir Putin şi-a prezentat oficial BESTIA

 |  12:15
Vladimir Putin şi-a prezentat oficial BESTIA

Președintele rus, Vladimir Putin, a renunțat la Mercedesul blindat în favoarea unei limuzine prezidențiale rusești, relatează The Moscow Times.

Noua limuzină din programul „Kortej” – „Cortege” a fost dezvăluită oficial chiar la ceremonia de învestire a președintelui rus, desfășurată luni.

Sedanul negru, poreclit și „Bestia rusească” în presă (n.r. aluzie la „The Beast”, numele dat limuzinei prezidențiale americane) l-a dus pe Putin de la clădirea președinției, unde se află biroul său de la Kremlin, către Marele Palat al Kremlinului, unde a avut loc ceremonia.

Vladimir Putin şi-a prezentat oficial BESTIA
zoom

O sursă apropiată Kremlinului a declarat pentru Tass că limuzina a trecut toate testele și poate asigura siguranța oficialilor de rang înalt din statul rus.

Nu se cunosc detalii despre noua limuzină prezidențială, însă se vrea a fi un moștenitor al lui ZiL, producător rus de camioane care a creat automobile de lux pentru foștii lideri sovietici, microbuze și tehnică militară.

Rușii nu au mai folosit mașini produse de ei pentru transportul oficialilor de rang înalt din perioada sovietică. Pentru Kremlin, programul „Kortej” este o chestiune de prestigiu și de a demonstra calitățile tehnologice și industriale ale Rusiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-08Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Mai 2018

in al doilea razboi mondial atat Rusia cat si Germania foloseau camioanele FORD(oare de ce?)......iar in Afghanistan dupa toate incidentele cu capcane si bombe pe sosele cele mai rezistente masini s-au dovedit modelul G (Mercedes) cu care sunt echipati nemtii din trupele NATO Performanta unui producator auto sta in posibilitatea de a produce modele in serie,de aceea s-au dezvoltat asa de tare Ford si Mercedes,au produs cantitati care au fost folosite si au dat rezultate pe teren Mi se pare extrem de improbabil ca sa apara peste noapte cine stie ce mare producator auto din neant,au tot incercat si koreenii si tot felul de firme indiene dar degeaba,nu a iesit mare branza In Asia tot japonezii au ramas in top iar in Europa e clar ca nemtii..si in USA producatorii clasici(Ford,GM,Opel)..vezi Tesla care merge in pierdere
LEVST.
08 Mai 2018

GM-adica GMC, se vrea- este de fapt Opel..Sau a fost, pana anul trecut, Opel a fost o fabrica de masini de cusut(inainte de 1900,) apoi de biciclete si apoi de autoturisme, in 1929 GMC a cumparat stock-ul majoritar , insa a renuntat la el anul trecut...Iar Koreenii chiar ca au reusit, si inca in USA, au vanzari fantastice si de Hunday si de Kia
LEVST.
08 Mai 2018

iar "bestia" lui Putin este total ruseseasca insa designul adduce cu clasicele englezesti...Arata bine, nimic de zis, mai ales la scopul declarat...
@ LEVST
08 Mai 2018

Iata ca nici la astea (masini) nu te pricepi, dar ii dai inainte cu prostiile!
LEVST.
08 Mai 2018

Comic!( a se citi"ridicol")
@ LEVST
09 Mai 2018

Esti bolnav cu capul!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine