2020-07-10 16:03

Vladimir Putin: Vestul se folosește de Ucraina ca să întărească NATO

 |  02:03
 Vladimir Putin: Vestul se folosește de Ucraina ca să întărească NATO

Rusia susține că războiul din Ucraina este folosit de statele occidentale pentru a întări capacitățile NATO. Vladimir Putin a avertizat Vestul că va lua măsuri pentru a combate hotărârile alianței.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a afirmat miercuri că Vestul se foloseşte de conflictul armat din estul Ucrainei pentru a întări Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). „Criza din Ucraina care, în fond, a fost provocată şi creată de unii dintre partenerii noştri occidentali, este utilizată în prezent pentru reanimarea acestui bloc militar”, a spus preşedintele rus.

Putin a adăugat că acţiunile NATO obligă Rusia să adopte „măsuri adecvate” pentru a-şi asigura „securitatea”, informează Mediafax. „Mi-ar plăcea să nu existe accese de isterie după ce aceste decizii vor fi definitiv adoptate şi când vor fi puse în aplicare”, a mai spus preşedintele Rusiei.

Moscova a avertizat NATO că îşi va rescrie doctrina militară pentru a face față agresivității Occidentului. Statele NATO au stabilit la reuniunea organizată în Țara Galilor că vor menține o „prezență continuă” în partea de est a continentului european.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz