2019-07-19 02:37

Washington Post: CIA a ajuns la concluzia că prințul moștenitor al Arabiei Saudite a ordonat uciderea lui KHASHOGGI

 |  10:53
Washington Post: CIA a ajuns la concluzia că prințul moștenitor al Arabiei  Saudite a ordonat uciderea lui KHASHOGGI

CIA a ajuns la concluzia că prinţul saudit Mohammed bin Salman a ordonat asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi luna trecută, la Istanbul, contrazicând astfel afirmaţiile oficialilor saudiţi, care au negat orice impicare a acestuia în asasinat, scrie Washington Post citând surse apropiate anchetei, informează News.ro.

Un grup de 15 agenţi saudiţi au mers la Istanbul,  la bordul unui avion guvernamental, şi l-au ucis pe Khashoggi în clădirea consulatului saudit, unde se afla pentru a lua documente necesare căsătoriei cu o femeie de naţionalitate turcă.

Concluziile CIA se bazează pe mai multe surse de informaţii, inclusiv o convorbire telefonică pe care fratele prinţului, Khalid bin Salman, ambasadorul saudit în SUA, a avut-o cu Khashoggi, căruia i-a transmis că ar trebuie să meargă la consulatul saudit din Istanbul pentru a-şi lua documentele şi i-a dat asigurări că va fi în siguranţă.

Casa Albă şi Departamentul de stat au refuzat să comenteze, afirmând că este o chestiune care ţine de serviciile secrete.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce nu importăm și terapie de șoc din Arabia Saudită De câțiva ani buni, nu a fost săptămână la noi în care să nu explodeze câte un scandal de corupție sau legat de problemele din justiție, în special despre protocoalele secrete și legalitatea completelor de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție
07 Feb 2019 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray